VFF’jes op reep in Parijs

Afgelopen weekend ben ik met de “stoeptegelmoeders” (we kennen elkaar van het jarenlang staan op dezelfde stoeptegels bij het ophalen van ons kroost bij de basisschool) naar Parijs geweest. Na 3 jaar kan ik wel zeggen dat het echt onze jaarlijke traditie is, ieder laatste weekend van de herfstvakantie vertrekken wij naar de prachtige stad Parijs.

Het Louvre op de achtergrond.

En zoals ieder jaar, neem ik natuurlijk mijn hardloopspullen mee. Dit jaar mochten de vff Bikilaatjes voor het eerst mee in de tas. Dat de vriendinnen nog steeds niet snappen wat ik nou leuk vind aan dat hardlopen ’s morgens vroeg door een (meestal) regenachtig Parijs, mag voor mij de pret niet drukken. Ik sta vrijwillig vroeg op om mijn geniet-momenten te pakken en zit al weken van tevoren op afstandmeten te zoeken naar de meest ideale route. Dit jaar werd het een rondje langs de Dome des Invalides van Napoleon, langs de Seine, oversteken naar het Louvre, stuk door de Tulerieen, weer terug langs de Seine naar de Eiffeltoren.

Vraag me niet hoe ik deze foto heb gemaakt. Ik had in ieder geval heel wat bekijks 🙂

Daar er onderdoor slalommen tussen de toeristen, vervolgens over de Esplande en dan links af “onze” straat in. Rondje van 7 km en inclusief in/uitlopen en een aantal foto-momentjes deed ik er bijna een uur over. Lekker rustig, want er moest de rest van de dag nog meer gelopen worden. Helaas op slenter-tempo, want van hardlopen wordt je toch echt minder moe 🙂

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in VFF, vibram five finger en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op VFF’jes op reep in Parijs

  1. Tiny zegt:

    Leuk weekend gehad? En ook nog hardgelopen oook!

  2. Yvonne zegt:

    Zo te lezen heb je een lekker weekend gehad. Lijkt mij super gaaf om in Parijs te gaan hardlopen 🙂 Lekker op de “bonnevooi” en dat van die foto vroeg ik mij op twitter al af… met je kont op de grond ?

  3. John zegt:

    Als je er toch bent is het wel zo leuk om ook in Parijs een rondje te lopen, wat een ander er ook van vind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s