Vrijheid in de duinen

Uncategorized

vrijheid5 mei 2013, geen mooiere manier om de vrijheid te vieren dan met een rondje lopen met vriendin en loopmaatje Kitty in  het mooie gebied van de Loonse en Drunense Duinen. En dat was dus precies wat ik vandaag deed.

Afgesproken was dat we om 11 uur op het terras zouden zijn. Maar ja, Tom zei niks en zonder Tom ben ik redelijk slecht in het vinden van de weg, dus het werd voor mij iets later. Mede doordat mijn oplader ergens een kortsluiting oid maakte en er zelfs rook uit kringelde en ik even stopte om te kijken wat er aan de hand was.. Maar goed, ik vond het terras uiteindelijk toch (lang leve de mobiel met google maps!). En samen met mij vonden heel veel mensen het terras, jemig wat een drukte met al die mensen die tevoorschijn komen als de zon schijnt.

We dronken eerst een kop koffie, trokken daarna wat kleding uit, zette onze petjes op en gingen op pad. Geen idee waar we naartoe gingen, maar in tegenstelling tot het rijden met de auto, vind ik lopende verdwalen totaal geen probleem. Paadje links, heuveltje rechts, even bijkomen over het fietspad, om daarna toch maar weer snel te willen ontsnappen aan al die fietsers en een volgend paadje rechts in te slaan. Kriskras door het bos en daarna dwars over de zandverstuiving naar de overkant. Dat die zandverstuiving toch wat groter/breder/langer/verder/muller was dan we van tevoren dachten, mocht de pret niet drukken. Extra training zullen we het maar noemen.

DSC_0053

DSC_0055DSC_0048

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een goed uur stonden we weer bij het terras, precies zoals we het bedacht hadden van te voren. Ha, wie zegt dat vrouwen geen richtingsgevoel hebben??

7 gedachtes over “Vrijheid in de duinen

  1. Nu je de weg weet, kunnen we wel een keer een lange duurloop over de MTB route (hele rondje 25km) plannen als voorbereiding voor de Beartrail. MTB route is zeker niet zo mul als de verstuivingen.

  2. als er terrasjes in het verhaal voorkomen, dan weten de dames de route wel vlekkeloss te vinden….maar natuurlijk prachtig weer, en lekker gezellig zo saampies.
    succes al vast bij de KvS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s