Tisvoorniks 2013

Tisvoorniks, VFF, vibram five finger

voorniksZondag is het dan eindelijk zover, mijn 5e deelname aan de Tisvoorniks in Geldrop. Deed ik de voorgaande jaren 3 x de 15 km en 1 x de 10 km, dit jaar gaat het er dus echt van komen dat ik 30!! km ga “hard”lopen.

Afgelopen zondag liep ik mijn langste duurloop tot nog toe, 25 km en dat ging eigenlijk best wel redelijk. Zal niet zeggen dat het makkelijk ging, maar het ging ook niet zo moeilijk en zwaar als ik van tevoren dacht. Dat bied goede hoop voor zondag. Dat ik dan nog 5 km verder moet, vergeet ik maar ff voor het gemak. En dat in Geldrop het venijn in de staart zit (heuveltjes mul zand 2 km voor de finish) daar wil ik nog niet eens aan denken!!

Wat Geldrop, behalve het schitterende parcours, zo aantrekkelijk maakt, is de sfeer rondom de wedstrijd. Ieder jaar komen vele bekenden weer terug. De gezelligheid van tevoren en zeker ook achteraf is geweldig. Dit jaar zal ik te gespannen zijn om er ’s morgens echt van te kunnen genieten, maar reken maar dat ik me nu al verheug op het biertje en de awc van Petra na afloop!

finishgeldropGelukkig heb ik in Kitty een goeie motivator en stimulator, die me zal helpen en afleiden. We hebben nog het en ander te bespreken over PARIJS. En aangezien mijn beide trainers aanwezig zullen zijn, is opgeven geen optie! Starten dus en finishen. Hoe? Geen idee, hopelijk nog rechtop op 2 benen en niet kruipende op handen en knieen 🙂

Advertenties

10 gedachtes over “Tisvoorniks 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s