Vff-clinics en funruns

clinic, VFF, vibram five finger

VFFClinic

De komende maanden trekken de ambassadeurs van Vibram Five Fingers het land in om clinics en funruns te houden. Voor degene die wel eens willen weten wat het nou is om op vffjes te lopen, voor degene die wil weten of het echt geen pijn doet, voor degene die wil weten waarom wij er zo enthousiast over zijn: kom langs en probeer het uit. Je bent nergens toe verplicht, je hoeft geen vff’s te kopen, maar je kunt wel uitproberen wat het is en hoe ze lopen. Je bent van harte welkom!

De clinics duren ongeveer een uur/anderhalf uur. Daarna is er voor degenen die willen de mogelijkheid om een 5 of 10 km loopje te doen. Wel op eigen schoenen, want hoe lekker de vffs ook lopen, direct overstappen is helaas niet mogelijk. Na afloop van de funrun is er nog de mogelijkheid om samen wat te drinken. De clinic is gratis, maar eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

De volgende data staan nu vast:

  • 17 mei in Bergen op Zoom
  • 21 juni in het Amsterdamse Bos
  • 12 juli Bestemming nog te bepalen: wie heeft een mooie tip?
  • 13 september ergens in Zuid-Limburg, waar nog niet bekend, maar we zijn bezig met een mooie locatie
  • 20 september in Enschede/Deventer
  • 4 oktober in Rotterdam
  • 8 november in Drachten

Je kunt je alvast opgeven via marketing@tck-sports.nl. Vermeld waar je mee wilt doen en geef ook je schoenmaat door, zodat we een paar vffs in de juiste maat voor je mee kunnen nemen.

Dus, kom kosteloos die rare gorillavoeten uit proberen, kom eens meemaken waarom wij zo graag op die rare schoenen lopen. Ik hoop veel van jullie ergens in het land te ontmoeten!

 

 

Advertenties

9 gedachtes over “Vff-clinics en funruns

  1. Ik weet wel wat leuke plekken/locaties in Limburg voor jullie VFF clinic (5 of 10 km loopje) op 13 september.naar welke email kan ik die suggesties doorsturen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s