Esther

Hallo en welkom op mijn blog!

ik

Musing betekent dwalen, verdwalen. En dat is wat ik het liefste doe. Ronddwalen, verdwalen in het bos, of over de heide. Nieuwe paden ontdekken en lekker lopen in de natuur. Voor mij is het ook regelmatig dwalen in mijn hoofd, alle gedachtes de vrije loop laten en zien waar ik uiteindelijk uitkom.

MusingEsther dus, die regelmatig verdwaalt op de paden van het leven.

In april 2020 had ik het geluk om een huis te mogen kopen in Geldrop. Dat betekende na de verhuizing ook het ontdekken van veel nieuwe wegen en paden in de omgeving. Ik woon op een steenworp afstand van de Strabrechtse Heide, dus daar kun je me regelmatig vinden. Op mijn vffjes uiteraard, dus herkenbaar 😉

Kijk eens rond op mijn blog, lees mijn verhalen en als je vragen of opmerkingen hebt, dan hoor ik die graag.

Esther

9 gedachtes over “Esther

 1. Hallo Esther,

  Via een andere weblog kwam ik afgelopen week op die van jou terecht. Heel erg leuk om te lezen en heel erg herkenbaar. Zolang ik hardloop (helaas nog nooit verder gekomen dan 8 km) wordt ik geplaagd door blessures, waarvan de laatste 2,5 jaar heeft geduurd. Aangezien ik tijdens mijn blessure alleen maar VFF’s kon dragen, wil ik nu ook hardlopen op VFF’s of mijn new balance minimus. Ondanks dat ik al meer dan 2 jaar alles minimaal doe, ervaar ik nu toch problemen met mijn kuiten. Jouw verhaal was dus heel herkenbaar. Ik was al eerder overgestapt op de CHiRunning.

  Ik ben eigenlijk heel benieuw wat voor schema’s jij hebt gebruikt om op te bouwen. Zou je me dat willen laten weten? Ik blijf je volgen op je blog.

  Groeten,
  Geeralda

  1. Hoi Geeralda, ik ben overgestapt via het schema van Tjitte Kamminga in het boek De Nieuwe Warming Up. Een goed leesbaar boek over blessures en opbouwen. Het begint met 5×3 minuten en werkt in 10 weken toe naar 60 minuten hardlopen. De kuiten heb ik ook gevoeld in het begin. Nu voel ik ze nog steeds wel, zeker bij het uitbouwen van de afstand, maar da’s gewoon spierpijn nu en gaat snel over.
   Ik hoop dat je er wat aan hebt! Veel succes!

   1. Bedankt, Esther. Ik vroeg me al af of je dit schema gebruikt had. Zie nu pas dat je dat ook echt gedaan hebt! Het is ook de enige die ik kon vinden. Ik heb inmiddels de eerste week erop zitten. Geeft me weer wat moed om het vol te houden…

  1. Ik loop idd alleen op vff’s. Loopt gewoon het lekkerste. Maar ik maak wel een uitzondering als het glad is, of er sneeuw ligt, dan is de inov8 trailroc 235 een fijn schoentje, iets van noppen om niet uit te glijden. Jij veel succes met het lopen op vff. Doe niet te veel en te ver in het begin!!

   1. Dank je wel voor de tip! Gezien mijn gevoelige kuiten, zal ik daar zeker voorzichtig mee zijn! Hoe lang heeft het bij jou geduurd voordat je er voluit mee kon lopen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s